Sydney vi tycker om dig

Casa Central där vi bor ligger precis vid central stationen och ca 3,5 km från operahuset. Väldigt nöjda här, jättemysigt!
En lycklig man som kämpar i solen heja heja!
Dagen har varit himla bra förutom att personalen på operahuset vet mycket lite om sin egen verksamhet... to be continued.
 
Nej men haha, vi tänkte köpa biljett, eller vi gick sjukt långt för att köpa biljett som vi hade kollat operahusets hemsida skulle kosta 30 dollar om man var under 30 år på onsdagar. Så vi var astaggade på att gå och se Hamlet på operan. Men det blev inte så, vi känner förakt och hat. Nog om det. Det blev en mysig morgonpromenad iallafall, i mycket fint väder. Dagen spenderades sedan på Bondi Beach i strålande sol (vi har bränt oss.. men inte såå farligt). Vi mötte upp Cecilia från vår gamla gymnasieklass, hon bor här och jobbar, jättekul verkligen!
 
Till middag blev det Sushi, kommer dö i Kalmar pga går ej att tillfredställa vårt sushibehov vi byggt upp där.
 
Imorgon ska vi till en annan strand och där ska det också finnas jättefina vandringsleder (äntligen frisk nog att vandra igen!) i en nationalpark.
 
xx
 
xx
 
Allmänt | |
#1 - - Stefan:

Älskar att vanliga män kan va lifeguards i Sydney

#2 - - Moster:

Längtar SÅ mycket efter dig! När du landar tar vi en sushi i Stockholm, helt klart! Eller inte, det kanske blir ett nerköp? Men mer utbud än i Kalmar tänker jag... Skit samma, vad du än vill äta, jag bjuder!

Upp