En vecka I Byron

Nu har vi lämnat Byron Bay för Sydney. Vi tog nattbussen igårkväll och var framme i morse, inte den bästa nattens sömn om man säger så men, men det är det värt - sparar en natts boende! 
Veckan i Byron gick så otroligt fort och ändå när folk frågar vad vi gjorde där tittar vi typ på varandra och säger: ehhhh, vi vet inte riktigt haha. Nej men vi har verkligen bara tagit det väldigt chill, hängt på stranden (som var himla fin och bra men jag var otroligt dålig på att ta kort denna vecka så den kan googlas om behovet känns haha) och ätit massa god mat (tyckte inte budgeten om men det var väldigt mumsigt). Sen har vi hängt på vårt hostel som var helt amazing, låg en bit in så man fick gå en bit men det var det värt! Så otroligt relaxed stämning och alla som bodde där var verkligen härliga, väldigt hippie ställe, många tummar upp för det! Vi återförenades med en jättesöt tjej vi träffade på Fraser Island och träffade nya roliga människor som vi varit ute och partajat med och hängt med allmänt.
 
Idag har vi promenerat runt i Sydney och varit nostalgiska över alla platser som vi kände igen sen förra gången vi var här, vilket var nästan två år sedan. Vårt hostel här är tusen gånger bättre än förra gången så bara det gör att vi trivs. Ikväll ska vi gå på bio, så efter att ha tagit en välbehövlig nap ska vi nu snart ut på biosnacksjakt. 
 
xx
 
Allmänt | |
#1 - - Moster:

Ingen mer djungel? Jag har varit i sthlm idag o tyckte det var för mycket stad för att vara min tekopp...
Ha roligt, håll i mobilen!
Kram

#2 - - Anonym:

Vad heter hostlet i Byron? :)

Upp