Life is life and its pretty damn good mate

Blandade bilder från Sydney.
 
Nu var det ett tag sedan vi gav något slags livstecken här på bloggen så - HEJ!
 
Canberra var så random.. vi kom dit och först verkade allt väldigt fint och stilla men sedan insåg vi att alla människor var robotar och ingen pratade. Väldigt mystisk stad. Vi gick runt på museer och var i gamla parlamenthuset, vilket var intressant, men seriöst folk var ej från denna värld. Det var otroligt varmt när vi var där så vi dog nästan pga det med. I alla fall stannade vi för att sedan illa kvickt åka vidare mot Melbourne.
 
Så just nu sitter vi på biblioteket i Melbourne, ett av de finare biblioteken vi varit på faktiskt (kommer bilder sen). När vi anlände hit i onsdags morse fick vi en smärre chock! Det började med att vi gick av vår nattbuss klockan 7:00 på centralen och ba: SHIIIIIIT HAHAH OFTA AIR-CONDITIONEN ÄR SÖNDER HÄR INNE?!?!?, för man frös seriöst ihjäl. Sen gick vi ut på gatan, bara för att inse att det alltså var tio grader ute. TIO GRADER. Dagen innan bara 8 h bort hade vi precis nästan dött i 40 gradig värme?! Där lärde vi oss den hårda vägen hur vädret i Melbourne funkar. Idag är det nämligen 33 grader och inte i närheten av kallt. I alla fall sen vi kom hit har vi utforskat staden - som är väldigt mysig och har mycket att erbjuda. Vi har också varit på stranden och hängt på stan etc. MEN det bästa vi gjort här är att boka en campervan mån-fre nästa vecka då vi ska åka till Great Ocean Road (googla så finns bilder om nyfikna). Det kommer bli helt fantastiskt och vi ska alltså campa haha. Blir världens bästa avslut på resan i allafall (peppar peppar), EXCITED!
 
Nu ska vi ladda ner fler jullåtar så vi kan roadtripa med riktigt god julstämning.
 
xx
 
 
Allmänt | |
#1 - - a n n i k a:

Mums!

#2 - - Moster:

JA!! Mer camping & djur & natur! Vandra, njut, var nöjd med tio grader, här är det kallare. Och när det inte är det, så stormar det. Jag var lite rädd igår, när stormen Helga drog in och det smällde i fönstren och träd blåste ner 1 km bort. STOR KRAM

Upp