Jullåtar innan bussfärd


Nu sitter vi i köket i Casa Central och laddar ner jullåtar att lyssna på under bussfärden till Canberra. Vi är otroligt taggade på jul båda två men lite svårt att hitta rätt stämning här i solen, men vi gör vårt bästa. Det är väldigt många pyntade granar runt om i Sydney i affärerna så det hjälper! Julkramar från oss alla till er alla glad första advent (i efterskott).
Allmänt | | En kommentar |

Blue Mountains utanför Sydney

The three sisters som är den mest kända delen av Blue Mountains. Om nitittar noga ser ni folk på en liten bro precis innan första systern, där gick vi i trappor.
På väg ner för mördarttrapporna som kallades Giant Staircase (vi klarade ej hela haha)
Idag var vi på en heldagsutflykt till Blue Mountains som ligger två timmar utanför Sydney, otroligt vackert! Väldigt mysiga walks vid klippkanter och mer ansträngande (okej vi typ dog så ansträngande) trappor längs bergskanten. 
 
Den här veckan har återigen gått hur fort som helst, imorgon åker vi vidare till Australiens huvudstad Canberra och stannar där en natt för att sedan ta oss ner till Melbourne med nattbuss (sista nattbussen kan ej vänta förrän det helvetet är över).
 
Kommer fler bilder på vad vi mer har haft för oss här i Sydney, stay tuned!
 
xx
Allmänt | | En kommentar |

Sydney vi tycker om dig

Casa Central där vi bor ligger precis vid central stationen och ca 3,5 km från operahuset. Väldigt nöjda här, jättemysigt!
En lycklig man som kämpar i solen heja heja!
Dagen har varit himla bra förutom att personalen på operahuset vet mycket lite om sin egen verksamhet... to be continued.
 
Nej men haha, vi tänkte köpa biljett, eller vi gick sjukt långt för att köpa biljett som vi hade kollat operahusets hemsida skulle kosta 30 dollar om man var under 30 år på onsdagar. Så vi var astaggade på att gå och se Hamlet på operan. Men det blev inte så, vi känner förakt och hat. Nog om det. Det blev en mysig morgonpromenad iallafall, i mycket fint väder. Dagen spenderades sedan på Bondi Beach i strålande sol (vi har bränt oss.. men inte såå farligt). Vi mötte upp Cecilia från vår gamla gymnasieklass, hon bor här och jobbar, jättekul verkligen!
 
Till middag blev det Sushi, kommer dö i Kalmar pga går ej att tillfredställa vårt sushibehov vi byggt upp där.
 
Imorgon ska vi till en annan strand och där ska det också finnas jättefina vandringsleder (äntligen frisk nog att vandra igen!) i en nationalpark.
 
xx
 
xx
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp